Advent 1. vasárnapja

2018. november 30.

HIRDETÉSEK
 
- December 6-án, csütörtökön Szent Miklós püspök ünnepe lesz. A csütörtöki hajnali szentmisén résztvevő gyerekeket Szt. Miklós püspök példája nyomán szeretnénk megajándékozni.

- A pásztorjáték próbája: december 7., péntek, 16:00 óra. Helyszín: a templom.

- December 7-én, pénteken 18 (!) órakor kezdődik a felnőtteknek hirdetett bibliaóra a Hetény teremben, melyre szeretettel várom az érdeklődőket!

- Advent folyamán minden hétköznap (hétfőtől péntekig) 6:00 (!) órakor kezdődnek a hajnali szentmisék, utána pedig reggelire hívjuk a gyerekeket és a diákokat. A reggelikben való segítésre, hozzájárulásra segítők jelentkezését várjuk; feliratkozni a sekrestyében lehet.

- December 8-án, szombaton a Rózsafüzér társulat végzi a második adventi gyertya meggyújtását.

- December 13-15-ig (csütörtök, péntek, szombat) ADVENTI LELKIGYAKORLAT lesz templomunkban Pál László, az eisenstadti egyházmegye püspöki helynöke vezetésével. A 18 órakor kezdődő szentmisékben lesznek a lelkigyakorlatos szentbeszédek. A lelkigyakorlatos napokon 17 órától szentségimádás lesz, alatta szentgyónási lehetőséggel. Használjuk fel a lelkigyakorlatot és a szentgyónási lehetőséget a karácsonyra történő méltó felkészülésünkhöz.

- December 16-án, (vasárnap) 18:00 órakor templomunk Julianeum Énekkara ad adventi-karácsonyi koncertet templomunkban. A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- Aki szeretné, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozóját az adventi időszakban, legkésőbb december 16-ig jelezzék. A betegek látogatásának ideje: december 19., szerda.

- Rákász Gergely koncertorgonista koncertet tart templomunkban december 22-én, 19:00 órakor. Jegyek elővételben vásárolhatók plébániánk irodájában hivatali időben. Részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.

- A Fidelissima Vegyeskar jótékonysági koncertet tart december 8-án, 17:00 órakor az evangélkius templomban. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

- A Regnum Marianum soproni közössége negyedik alkalommal indítja el a Talpaló vezetőképzőt. 16-30 év közötti fiatalok jelentkezését várják. Jelentkezés a szórólapon megadott címeken.

- A szentmise után a Hetény teremben lehetőség van jövő évi egylapos falinaptár, forgathatós naptár és kalendárium megvásárlására, az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. már lehet szentmiséket előjegyeztetni a jövő évre.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. május 24.
Húsvét 6. vasárnapja
Pénteken (május 31.) szentségimádási nap lesz templomunkban. Minden kedves Hívőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2019. május 24.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán (május 29.) a 18:00 órai szentmise kivételesen itt, a plébániatemplomban lesz!
Bővebben
2019. május 24.
Evangélium
„Magasztaljanak, Isten, a népek, minden nemzet áldjon téged.” (Zsolt 66)
Bővebben