Évközi 32. vasárnap

2018. november 9.

HIRDETÉSEK
 
- A katekumen csoport tagjait november 15-én, csütörtökön, 18:30 órára szeretettel várom a Hetény terembe.

- Plébániánk Karitász Csoportja tartós élelmiszer gyűjtést szervez a rászorulók megsegítésére november 18-25-ig (vasárnaptól-vasárnapig). Az élelmiszereket a plébánia hittan termében gyűjtjük naponta 8:00 és 14:00 óra között, illetve a szentmisék előtt és után.

- Az Apor Vilmos Liturgikus Kör folytatódik. A következő időpont: november 24. (szombat), 19:00 óra, Hetény terem.

- November 26-án, hétfőn, 18:00 órára szeretettel hívom és várom a Plébániai Tanácsadó Testület aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe. Kérem a tagokat, hogy Meghívójukat vegyék át a sekrestyében!

- Rákász Gergely koncertorgonista koncertet tart templomunkban december 22-én, 19:00 órakor. Jegyek elővételben vásárolhatók plébániánk irodájában hivatali időben. Részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.

- A szentmise után a Hetény teremben lehetőség van jövő évi egylapos falinaptár, forgathatós naptár és kalendárium megvásárlására, az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. már lehet szentmiséket előjegyeztetni a jövő évre.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. augusztus 23.
Évközi 21. vasárnap
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (augusztus 31.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. augusztus 23.
Templomunk liturgikus rendje
Csütörtökön 18 órakor ünnepi szentmise lesz a Bécsi úti Keresztelő Szent János templomban, melyre szeretettel hívnak és várnak mindnyájunkat. Ezen a napon templomunkban nem lesz szentmise.
Bővebben
2019. augusztus 23.
Evangélium
„Menjetek el az egész világra, és hirdessétek az evangéliumot!” (Mk 16,15)
Bővebben