Évközi 32. vasárnap

2018. november 9.

HIRDETÉSEK
 
- A katekumen csoport tagjait november 15-én, csütörtökön, 18:30 órára szeretettel várom a Hetény terembe.

- Plébániánk Karitász Csoportja tartós élelmiszer gyűjtést szervez a rászorulók megsegítésére november 18-25-ig (vasárnaptól-vasárnapig). Az élelmiszereket a plébánia hittan termében gyűjtjük naponta 8:00 és 14:00 óra között, illetve a szentmisék előtt és után.

- Az Apor Vilmos Liturgikus Kör folytatódik. A következő időpont: november 24. (szombat), 19:00 óra, Hetény terem.

- November 26-án, hétfőn, 18:00 órára szeretettel hívom és várom a Plébániai Tanácsadó Testület aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe. Kérem a tagokat, hogy Meghívójukat vegyék át a sekrestyében!

- Rákász Gergely koncertorgonista koncertet tart templomunkban december 22-én, 19:00 órakor. Jegyek elővételben vásárolhatók plébániánk irodájában hivatali időben. Részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.

- A szentmise után a Hetény teremben lehetőség van jövő évi egylapos falinaptár, forgathatós naptár és kalendárium megvásárlására, az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. már lehet szentmiséket előjegyeztetni a jövő évre.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben