Évközi 21. vasárnap

2018. augusztus 24.

HIRDETÉSEK
- Augusztus 29-én, szerdán lesz a bécsi úti Keresztelő Szent János templom búcsúja. Az ünnepi szentmise a város papjaival 18 órakor kezdődik, melyre szeretettel hívnak és várnak mindnyájunkat. Ezen a napon nem lesz szentmise a Villa sori Nepomuki Szent János kápolnában.

- Augusztus 31-én, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után rövid imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Plébániánk Karitász Csoportja ismét adománygyűjtést tart a rászoruló családok gyermekei beiskolázásának támogatásához. Az adományokat az erre a célra kihelyezett perselybe helyezhetjük el.

- Szeptember 9-én Strasbourgban boldoggá avatják az Isteni Megváltóról Nevezett Nővérek (szürkék) rendalapítóját, Eppinger Mária Alfonza nővért. A soproni Jézus Szíve Templomban szeptember 1-9-ig imakilencedre várják a kedves Híveket. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

- Szeptember 13-án (csütörtök) plébániai zarándoklatot szervezünk a homokkomáromi kegytemplomba. Jelentkezni a sekrestyében és hivatali időben a plébánia irodájában lehet. Jelentkezési határidő: szeptember 9.

- Az új tanévben a Veni Sancte-t szeptember 16-án, a 9:30 órai szentmisében tartjuk, melyre szeretettel hívom a családokat és a tanárokat, hitoktatókat.

- A szentmise után a Hetény teremben lehetőség van az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben