Húsvét 5. vasárnapja

2018. április 27.

HIRDETÉSEK

- Ma, a du. 4 órai szentmise után „Jézus apostoli tevékenysége” címmel elmélkedés lesz a Domonkos templomban.

- Akik jelentkeztek Brenner János boldoggá avatására, azok számára jelzem, hogy kedden 7.45 órakor gyülekezünk a Vasútállomás előtt. Kérem, hogy pontosan érkezzünk! A szervezők kérik, hogy aki tud, kisméretű vagy összecsukható széket hozzon magával.

- A héten elsőpéntek lesz, a szokott időben látogatom a betegeket és az időseket. Az esti szentmise előtt 1 órával imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.

- Május 7-én, hétfőn, 18:00 órakor film vetítésre hívom az érdeklődőket a Hetény terembe. A film címe: Bíbor és fekete.

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) is támogathatják a kedves Hívek. Mottónk: Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk új templomunk további szépítésének öröme. Köszönjük a felajánlásokat!

- A plébánia irodája április 30 – május 4-ig (hétfő-péntek) zárva tart. Május 7-től a szokott rend szerint várjuk a kedves Testvéreket. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek hívni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben