Advent 3. vasárnapja

2017. december 15.

HIRDETÉSEK
- Ma, 18:00 órakor templomunk Julianeum Énekkara ad adventi-karácsonyi hangversenyt templomunkban. Mindenkit nagy szeretettel hívunk és várunk! Hangolódjunk rá közösen a közelgő szent karácsonyra!

- Tájékoztatjuk a kedves Testvéreket, hogy a templom előtérben a mai naptól szeretettel osztjuk a karácsonyi ostyát, a hozzátartozó lelki ajánlással együtt.

- Advent utolsó hetét kezdjük. A roráte szentmisékre és az utána következő reggelikre továbbra is szeretettel várjuk a gyermekeket. Hálás szívvel köszönjük a bőkezű felajánlásokat és a sok önzetlen segítséget!

- Katekumen testvéreinket szeretettel hívom és várom december 20-án, szerdán 19 órára a plébániára!

- Templomunkban karácsonyi gyóntatás lesz december 21-én, csütörtökön, 18:00-20:00 óráig.

- A „mocorgók miséje” legközelebb 2018-ban, január 6-án, 16 órakor kezdődik.

- December 23-án, szombaton a Ministránsok gyújtják meg a negyedik gyertyát az adventi koszorún. A szentmise után pedig szeretettel hívom és várom őket a plébániára közös karácsonyozásra!

- Betlehemi láng érkezik a soproni vasútállomásra 2017. december 23-án, szombaton. A Betlehemi lángot templomunkba is elhozzuk, ahonnét a kedves Hívek hazavihetik otthonaikba is.

- December 24-én, 15 órakor karácsonyi színdarabot mutatnak be Brenner János életéről a Domonkos templomban. Szeretettel várják az érdeklődőket.

- A 2018. évi újság előfizetéseket már lehet rendezni.

- A Hetény teremben lehetőség van falinaptár, hűtőmágnes, kulcstartó, képeslap megvásárlására, valamint az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. szentmisék előjegyeztetésére a 2018-as évre.

- A karácsonyi- és az újévi ünnepi miserendet a hirdetőtáblán olvashatjuk.

- A plébánia irodája december 21-től január 2-ig zárva tart. Január 3-tól a szokott rend szerint várjuk a kedves Testvéreket. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek hívni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. május 17.
Húsvét 5. vasárnapja
Pénteken (május 24.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (május 25.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. május 17.
Evangélium
„Istenem és királyom, magasztallak téged, szent nevedet áldom örökkön-örökké.” (Zsolt 144)
Bővebben