Advent 3. vasárnapja

2017. december 15.

HIRDETÉSEK
- Ma, 18:00 órakor templomunk Julianeum Énekkara ad adventi-karácsonyi hangversenyt templomunkban. Mindenkit nagy szeretettel hívunk és várunk! Hangolódjunk rá közösen a közelgő szent karácsonyra!

- Tájékoztatjuk a kedves Testvéreket, hogy a templom előtérben a mai naptól szeretettel osztjuk a karácsonyi ostyát, a hozzátartozó lelki ajánlással együtt.

- Advent utolsó hetét kezdjük. A roráte szentmisékre és az utána következő reggelikre továbbra is szeretettel várjuk a gyermekeket. Hálás szívvel köszönjük a bőkezű felajánlásokat és a sok önzetlen segítséget!

- Katekumen testvéreinket szeretettel hívom és várom december 20-án, szerdán 19 órára a plébániára!

- Templomunkban karácsonyi gyóntatás lesz december 21-én, csütörtökön, 18:00-20:00 óráig.

- A „mocorgók miséje” legközelebb 2018-ban, január 6-án, 16 órakor kezdődik.

- December 23-án, szombaton a Ministránsok gyújtják meg a negyedik gyertyát az adventi koszorún. A szentmise után pedig szeretettel hívom és várom őket a plébániára közös karácsonyozásra!

- Betlehemi láng érkezik a soproni vasútállomásra 2017. december 23-án, szombaton. A Betlehemi lángot templomunkba is elhozzuk, ahonnét a kedves Hívek hazavihetik otthonaikba is.

- December 24-én, 15 órakor karácsonyi színdarabot mutatnak be Brenner János életéről a Domonkos templomban. Szeretettel várják az érdeklődőket.

- A 2018. évi újság előfizetéseket már lehet rendezni.

- A Hetény teremben lehetőség van falinaptár, hűtőmágnes, kulcstartó, képeslap megvásárlására, valamint az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. szentmisék előjegyeztetésére a 2018-as évre.

- A karácsonyi- és az újévi ünnepi miserendet a hirdetőtáblán olvashatjuk.

- A plébánia irodája december 21-től január 2-ig zárva tart. Január 3-tól a szokott rend szerint várjuk a kedves Testvéreket. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek hívni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2020. február 21.
Évközi 7. vasárnap
A héten hamvazószerdával megkezdődik a nagyböjt. Ez a kegyelmi idő a húsvét előtti negyven napos bűnbánati időszak. A böjti fegyelemről részletesebb írást a Harangszóban olvashatunk.
Bővebben
2020. február 21.
Templomunk liturgikus rendje
Hamvazószerda (február 26.) szigorú böjti nap.
Bővebben
2020. február 21.
Evangélium
„Irgalmas a mi Urunk, Istenünk: könyörületre hajlik szíve.” (Zsolt 102)
Bővebben