Évközi 29. vasárnap

2017. október 20.

HIRDETÉSEK

- Ma van a Missziók vasárnapja, ezért a missziók javára lesz gyűjtés.

 
- Október 25-én, szerdán, a 18 órakor kezdődő szentmise már itt, a plébániatemplomban lesz. A szentmisén részt vesznek a Győri Szeminárium papnövendékei és az elöljáró atyák. A háziasszonyoktól a szeminaristák vendéglátásához a szerdai napon tisztelettel kérek süteményt! A szentmisére szeretettel hívom és várom a kedves testvéreket! Jöjjünk el minél többen, és közösen imádkozzunk papi hivatásokért!

- A katekumen csoportba jelentkezetteket megbeszélésre hívom október 26-án, csütörtökön, 18:30 órára ide, a templomba.

- A téli időszámítás jövő vasárnap, október 29-én kezdődik, az óráinkat vissza kell átállítani, 3-ról 2 órára. Templomunkban nem lesz miserend változás.

- Tájékoztatjuk a kedves Testvéreket, hogy plébániánk irodája hétfőn (október 23-án) zárva tart.

- A Hetény teremben lehetőség van a Győri Egyházmegyei Karitász által készített házi áldás feliratú hűtőmágnes és a Szt. László évhez kapcsolódó kulcstartó megvásárlására, mellyel a Katolikus Karitász munkáját támogatják.

- Ugyancsak a Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, illetve az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2018. április 20.
Húsvét 4. vasárnapja
Április 29-én elsőáldozás lesz templomunkban. Felhívjuk a kedves Testvérek szíves figyelmét arra, hogy e napon templomunkban 9 és 11 órakor lesznek szentmisék!
Bővebben
2018. április 20.
Liturgikus naptár
Április 27-én, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel.
Bővebben
2018. április 20.
Evangélium
"A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé." Zsolt 117
Bővebben