Évközi 29. vasárnap

2017. október 20.

HIRDETÉSEK

- Ma van a Missziók vasárnapja, ezért a missziók javára lesz gyűjtés.

 
- Október 25-én, szerdán, a 18 órakor kezdődő szentmise már itt, a plébániatemplomban lesz. A szentmisén részt vesznek a Győri Szeminárium papnövendékei és az elöljáró atyák. A háziasszonyoktól a szeminaristák vendéglátásához a szerdai napon tisztelettel kérek süteményt! A szentmisére szeretettel hívom és várom a kedves testvéreket! Jöjjünk el minél többen, és közösen imádkozzunk papi hivatásokért!

- A katekumen csoportba jelentkezetteket megbeszélésre hívom október 26-án, csütörtökön, 18:30 órára ide, a templomba.

- A téli időszámítás jövő vasárnap, október 29-én kezdődik, az óráinkat vissza kell átállítani, 3-ról 2 órára. Templomunkban nem lesz miserend változás.

- Tájékoztatjuk a kedves Testvéreket, hogy plébániánk irodája hétfőn (október 23-án) zárva tart.

- A Hetény teremben lehetőség van a Győri Egyházmegyei Karitász által készített házi áldás feliratú hűtőmágnes és a Szt. László évhez kapcsolódó kulcstartó megvásárlására, mellyel a Katolikus Karitász munkáját támogatják.

- Ugyancsak a Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, illetve az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2018. január 19.
Évközi 3. vasárnap
Január 31-én, szerdán, este 7 órára szeretettel hívom és várom a Plébániai Tanácsadó Testület aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe.
Bővebben
2018. január 19.
Liturgikus naptár
Az újévtől kezdve minden hónap utolsó péntekjén plébániánk elhunytjaiért és az Altemplomunkban eltemetettekért végezzük a szentmisét. Így január 26-án, pénteken a szentmise értük lesz.
Bővebben
2018. január 19.
Evangélium
"Utaidat mutasd meg nékem, én Uram, Istene!" Zsolt 24
Bővebben