Isteni Irgalmasság vasárnapja

2017. április 21.

HIRDETÉSEK

- Ma van az Isteni Irgalmasság vasárnapja. Húsvét nyolcadát Szent II. János Pál pápa 2000-ben Szent Fausztína nővér közlései alapján az Isteni Irgalmasság Vasárnapjának nyilvánította. Ezen a napon teljes búcsút nyerhetünk, ha a szentgyónás és a szentáldozás után a Szentatya szándékára imádkozunk.

- Április 26-án (szerda) este 6 órakor szentmise lesz Draskovits György egykori győri püspök temetése évfordulója alkalmával a Bécsi úti Keresztelő Szt. János templomban.

- A Szent Margit plébánia zarándokközössége szeretettel hív mindenkit az immár hagyománnyá vált mariazelli gyalogos zarándoklatra, mely 2017. június 26-30. között kerül megrendezésre. Jelentkezési határidő: 2017. április 30. A jelentkezés elérhetőségei a kihelyezett plakáton találhatók.

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) támogathatják a kedves Hívek. Mottónk: Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk új templomunk további szépítésének öröme! Köszönjük a felajánlásokat! :-)

- A Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, illetve az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

Feltámadt Krisztus örömét, békéjét és irgalmasságát kívánjuk Testvéreinknek!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben