Nagyböjt 1. vasárnapja

2017. március 3.

HIRDETÉSEK

- Pénteken egész napos szentségimádásunk lesz. Reggel 8 órakor szentségkitétel lesz zsolozsma keretében, délután 3 órakor vezetett szentóra, 17.30-kor keresztút, előtte szentségeltétel, majd este 6 órakor szentmisével zárjuk a napot.

- Nagyböjt péntekjein 17.30-kor plébániánk közösségeinek vezetésével keresztutat járunk. Jövő pénteken a Biblia kör és az Imaapostol csoport vezeti a keresztúti ájtatosságot.

- Plébániánk jegyesoktatási időpontjai: március 16. (csütörtök), április 28 (péntek) és június 7. (szerda). A jegyesek – hivatali időben – a plébánia hivatalban vagy e-mailben jelentkezhetnek fel egy általuk kiválasztott időpontra.

- Közös városi nagyböjti lelkigyakorlat lesz a Szent György templomban március 6-án, 7-én és 8-án. Mindhárom napon 16.00 órától szentgyónási lehetőséggel. Kérjük a testvéreket, éljenek ezzel a felkínált lehetőséggel! Ezért szerda este templomunkban nem lesz szentmise.

- Aki szeretné, hogy idős vagy beteg hozzátartozója otthonában részesüljön a húsvéti szentgyónásban és szentáldozásban, kérem, jelezze a sekrestyében kitett íven. Ideje: március 30.

- Leendő önkéntes karitászosoknak tanfolyamokat hirdetnek március 10-től Szombathelyen, március 18-án Veszprémben, március 24-én Jánosházán és a nyári tábor Domaszéken augusztus 6-11. tart. A közösségi szolgálatba is beszámítható a tanfolyam órái. Szeretettel várják a lelkes fiatalok jelentkezését. :-) Jelentkezni és részletes információt kérni a plébánián hétköznap 8-14 óráig, illetve 20/484-56-66-os mobilszámon lehet.

- Értesítjük a kedves Testvéreket, hogy lehet a Hetény teremben szentmiséket előjegyeztetni, illetve az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

A Nagyböjtre minden Testvérünknek Isten bőséges áldását és a lelki fejlődés kegyelmét kívánom!


Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben