Évközi 32. vasárnap

2016. november 4.

HIRDETÉSEK

- Szívemből fakadó mély hálával szeretnék köszönetet mondani Családom tagjainak nevében is a sok imádságért, együttérző szóért. Sokat jelent, hogy mellettem állnak ezekben a nehéz napokban. Édesapám csornai búcsúztatását november 8-án, kedden 14 órakor Püspök Atya végzi a Jézus Szíve templomban, temetése a kapuvári temetőben lesz november 11-én délután 3 órakor, előtte 2 órakor engesztelő gyászmise.

- Ma, a hónap első vasárnapján a kisebbik állópersely bevételét Karitász csoportunk céljaira különítjük el: a téli időszak közeledtével különösen is gondolnunk kell rászoruló Testvéreink fűtési gondjainak enyhítésére! Isten fizesse meg!

- Jövő vasárnap, november 13-án, a 11 órakor kezdődő szentmisét Dr. Schmatovich János biblikus professzor, győri székesegyházi kanonok mutatja be. A szentmise végén aranymisés áldásban részesít bennünket. Mindenkit szeretettel várunk!

- A héten, pénteken lesz egész napos szentségimádásunk. Külön is figyelmükbe ajánljuk a csendes percek, órák lehetősége mellett a közös szentórát délután 3 órakor, az irgalmasság órájában. A program a hirdetőtáblán olvasható.

- Egylapos falinaptár kapható a 2017-es évre, városunk egyházi programjaival.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2020. július 31.
Évközi 18. vasárnap
A héten elsőpéntek (aug.7.) lesz. Az időseket és a betegeket a szokott időben látogatom. Az esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.
Bővebben
2020. július 31.
Templomunk liturgikus rendje
A Koronavírus-járvány miatt templomunkban elmaradt a tavaszi bérmálás. Az új időpont szeptember 6., vasárnap.
Bővebben
2020. július 31.
Evangélium
„Megnyitod kezedet, Istenem, és táplálsz minket.” (Zsolt 144)
Bővebben