Évközi 32. vasárnap

2016. november 4.

HIRDETÉSEK

- Szívemből fakadó mély hálával szeretnék köszönetet mondani Családom tagjainak nevében is a sok imádságért, együttérző szóért. Sokat jelent, hogy mellettem állnak ezekben a nehéz napokban. Édesapám csornai búcsúztatását november 8-án, kedden 14 órakor Püspök Atya végzi a Jézus Szíve templomban, temetése a kapuvári temetőben lesz november 11-én délután 3 órakor, előtte 2 órakor engesztelő gyászmise.

- Ma, a hónap első vasárnapján a kisebbik állópersely bevételét Karitász csoportunk céljaira különítjük el: a téli időszak közeledtével különösen is gondolnunk kell rászoruló Testvéreink fűtési gondjainak enyhítésére! Isten fizesse meg!

- Jövő vasárnap, november 13-án, a 11 órakor kezdődő szentmisét Dr. Schmatovich János biblikus professzor, győri székesegyházi kanonok mutatja be. A szentmise végén aranymisés áldásban részesít bennünket. Mindenkit szeretettel várunk!

- A héten, pénteken lesz egész napos szentségimádásunk. Külön is figyelmükbe ajánljuk a csendes percek, órák lehetősége mellett a közös szentórát délután 3 órakor, az irgalmasság órájában. A program a hirdetőtáblán olvasható.

- Egylapos falinaptár kapható a 2017-es évre, városunk egyházi programjaival.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. május 17.
Húsvét 5. vasárnapja
Pénteken (május 24.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (május 25.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. május 17.
Evangélium
„Istenem és királyom, magasztallak téged, szent nevedet áldom örökkön-örökké.” (Zsolt 144)
Bővebben