Évközi 30. vasárnap

2016. október 21.

HIRDETÉSEK

- Örömmel hirdetjük, hogy a jövő vasárnap, október 30-án az esti 6-os szentmisére Dr. Veres András megyéspüspök Úr látogat el hozzánk. Az ünnepi püspöki misére mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- Ma országos gyűjtés lesz a missziók javára. Az elmúlt hétvégén az altemplom-építés továbbfolytatására 193.980 Ft-ot adományoztak a kedves Testvérek. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!

- Holnap, hétfőn este 6 órára az elsőáldozás, fél 7-re pedig a bérmálkozás előtt álló fiataljaink szüleit várjuk az új templomba! Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő, gondviselő megjelenésére feltétlenül számítunk!

- A jövő hétvégén ér véget a nyári időszámítás, október 30-án hajnali háromról kettőre kell visszaállítani az órákat. A szentmisék rendje változatlan.

- Jelezzük Testvéreinknek, hogy a Villa sori Nepomuki Szent János kápolnában idén már csak jövő szombaton lesz 18 órakor szentmise. Novembertől a Szent Margit templomban ünnepeljük a szentmisét ugyanebben az időpontban, a vasárnap este 6 órás szentmisék viszont a következő hónaptól már elmaradnak. Aki tehát a hétvégén esti misére szeretne jönni, ezt szombat este teheti meg templomunkban.

- Böjte Csaba testvér Sopronba érkezik november 8-án, kedden. Soproni programainak részleteiről a faliújságon olvashatnak!

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunkat!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. május 17.
Húsvét 5. vasárnapja
Pénteken (május 24.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (május 25.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. május 17.
Evangélium
„Istenem és királyom, magasztallak téged, szent nevedet áldom örökkön-örökké.” (Zsolt 144)
Bővebben