Évközi 22. vasárnap

2016. augusztus 26.

HIRDETÉSEK

- Ma is lesz este 6 órakor szentmise templomunkban. Ezek a vasárnap esti szentmisék szeptemberben is folytatódnak. A szokott köznapi miserend a következő héten áll majd helyre. Szeptember közepén indulnak újra közösségeink, csoportjaink, s várják nyitott szívvel új érdeklődők jelentkezését :-)

- Holnap, hétfőn gyalogzarándoklatra megyünk a bécsi úti Keresztelő Szent János templomhoz, a szent mennyei születésnapján. Plébániánk haranglábjától 17 órakor indulunk.

- Pénteken, a hónap első péntekén idős, beteg Testvéreinket keresem fel. Az esti szentmise előtt 1 órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz.

- Iskolás diákjaink számára jövő vasárnap lesz a Veni Sancte a fél 10-es szentmise keretében. Hívjuk együtt a Szentlelket az új tanévre!

- Szentségekre felkészítő hittant szervezünk felnőttek részére a plébánián. Szeretettel várjuk a fiatalok jelentkezését az irodai órák alatt.

- Jövő hétvégén az elsővasárnapi gyűjtést a helyi Karitász céljaira fordítjuk, a rászoruló gyermekek, családok iskolakezdési támogatásához adhatunk segítséget. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunkat!

A tanévkezdés napjaira készülve nagy szeretettel foglaljuk imáinkba a diákokat, tanárokat és a szülőket egyaránt!


Vissza...

2020. május 29.
Pünkösdvasárnap
Plébániánk irodája június 3-tól ismét nyitva tart a szokott rend szerint. Pénteken (június 5.) zárva tartunk.
Bővebben
2020. május 29.
Templomunk liturgikus rendje
Pünkösdhétfőn a szentmise 7:00 órakor kezdődik.
Bővebben
2020. május 29.
Evangélium
„Áraszd ránk Lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét.” (Zsolt 103)
Bővebben