Évközi 22. vasárnap

2016. augusztus 26.

HIRDETÉSEK

- Ma is lesz este 6 órakor szentmise templomunkban. Ezek a vasárnap esti szentmisék szeptemberben is folytatódnak. A szokott köznapi miserend a következő héten áll majd helyre. Szeptember közepén indulnak újra közösségeink, csoportjaink, s várják nyitott szívvel új érdeklődők jelentkezését :-)

- Holnap, hétfőn gyalogzarándoklatra megyünk a bécsi úti Keresztelő Szent János templomhoz, a szent mennyei születésnapján. Plébániánk haranglábjától 17 órakor indulunk.

- Pénteken, a hónap első péntekén idős, beteg Testvéreinket keresem fel. Az esti szentmise előtt 1 órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz.

- Iskolás diákjaink számára jövő vasárnap lesz a Veni Sancte a fél 10-es szentmise keretében. Hívjuk együtt a Szentlelket az új tanévre!

- Szentségekre felkészítő hittant szervezünk felnőttek részére a plébánián. Szeretettel várjuk a fiatalok jelentkezését az irodai órák alatt.

- Jövő hétvégén az elsővasárnapi gyűjtést a helyi Karitász céljaira fordítjuk, a rászoruló gyermekek, családok iskolakezdési támogatásához adhatunk segítséget. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunkat!

A tanévkezdés napjaira készülve nagy szeretettel foglaljuk imáinkba a diákokat, tanárokat és a szülőket egyaránt!


Vissza...

2019. július 19.
Évközi 16. vasárnap
Szeptember 7-én 10 órakor jubiláló házaspárok szentmiséje lesz a győri Székesegyházban. Jelentkezni és adatokat megadni a plébánia irodájában lehet hivatali időben július 29-ig.
Bővebben
2019. július 19.
Templomunk liturgikus rendje
Pénteken (július 26.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel.
Bővebben
2019. július 19.
Evangélium
„Uram, ki lakhat a te hajlékodban?”(Zsolt 14)
Bővebben