Évközi 16. vasárnap

2016. július 15.

HIRDETÉSEK

- Hálásan köszönjük a kedves Híveknek, a krakkói ifjúsági világtalálkozóra induló fiataljaink kiutazásának támogatásához szánt 61.210 Ft adományt. Isten fizesse meg! Jövő hétvégén, a szokottnál egy héttel később pedig a templomépítés, -szépítés további munkálataira gyűjtünk.

- Július 22-én, pénteken ismét búcsút járunk, a bánfalvi Mária Magdolna templom ünnepén. A búcsúi szentmise este 6 órakor kezdődik Bánfalván a kistemplomban. Plébániánk haranglábjától délután fél 5-kor indulunk gyalogosan. Természetesen ezen az estén templomunkban is lesz szentmise 17:45-kor :-)

- Július 30-án, szombaton egész napos zarándokútra indulunk autóbusszal Kismarton, Nagymarton és Fraknó vidékére, Szent Márton tiszteletére. Az utazás költsége 3.800 Ft. Részleteket a hirdetőtáblán olvashatnak. Szeretettel hívjuk a kedves Testvéreket!

- Még mindig lehet intézni a második féléves újság előfizetéseket, a szentmisék után a verandán.

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunkat!
 
A nyári szabadságuk alatt nálunk időző, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek testi-lelki feltöltődést kívánunk!


Vissza...

2020. augusztus 7.
Évközi 19. vasárnap
Plébániánk irodája hétfőn, kedden és csütörtökön zárva tart.
Bővebben
2020. augusztus 7.
Templomunk liturgikus rendje
Augusztus 15. Nagyboldogasszony parancsolt főünnepe. A szentmise kötelezettségnek eleget lehet tenni a pénteki előesti és a szombat esti szentmisén való részvétellel.
Bővebben
2020. augusztus 7.
Evangélium
„Urunk, mutasd meg nekünk irgalmas szívedet, és üdvösségünket add meg nékünk!” (Zsolt 84)
Bővebben