Évközi 12. vasárnap

2016. június 17.

HIRDETÉSEK

- Ma, vasárnap a ½ 10-es szentmisén adunk együtt hálát az Istennek az elmúlt tanév kegyelmeiért. Bár a szombati négyes misék a nyáron szünetelnek, a 9:30-as szentmisére szeptemberig minden vasárnap a gyerekek, diákok, családok hűséges jelenlétére külön is számítunk! Ezen a hétvégén, mint minden hónap harmadik vasárnapján a templomépítés, -szépítés további munkálataira fordítjuk adományaikat. Isten fizesse meg!

- Jövő hétvégén minden szentmisén vendégünk lesz Váradi Kristóf újmisés atya. A szentmisék végén újmisés áldásban részesít bennünket.

- Június 24-én, pénteken Keresztelő Szent János születésének ünnepén búcsúi szentmise lesz 18 órakor a bécsi úti Keresztelő Szent János Templomban, melyre gyalogzarándoklatot szervezünk. Indulás: 16:30-kor a Szent Margit Plébániától.

- Július 9-én, szombaton egész napos zarándokútra indulunk autóbusszal Szombathelyre, Szent Márton szülőhelyére, a Márton év központi jubileumi eseményre. Útközben megállunk a szépen felújított kőszegi belváros szívében. Részletek a hirdetőtáblán. Szeretettel hívjuk a kedves Testvéreket!

- Már lehet intézni a második féléves újság előfizetéseket, a szentmisék után a verandán.

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunkat!

A nyári szabadságuk alatt nálunk időző, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek Jézus szavaival kívánunk testi-lelki feltöltődést:
„Jöjjetek hozzám mindnyájan, akik fáradtak vagytok, és terhek alatt görnyedtek: én felüdítlek titeket! Vegyétek magatokra igámat, és tanuljatok tőlem, mert én szelíd vagyok és alázatos szívű - és nyugalmat talál lelketek. Mert az én igám édes, s az én terhem könnyű.”


Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben