Évközi 10. vasárnap

2016. június 3.

HIRDETÉSEK

- Hálásan köszönjük mindazok önzetlen segítségét, akik bármi módon hozzájárultak az Úrnapi körmenet előkészítéséhez és lebonyolításához :-)

- Június 10-én, pénteken lesz egész napos szentségimádásunk. Külön is figyelmükbe ajánljuk a csendes percek, órák lehetősége mellett a közös szentórát délután 3 órakor, az irgalmasság órájában. A szentségimádási nap kivételesen ezzel a szentórával zárul, majd 16 órakor Te Deumos szentmise lesz Szent Margit Óvodánkkal. A program a hirdetőtáblán olvasható.

- Jövő szombaton már nem lesz „mocorgók” miséje, de egész nyár folyamán töretlen hűséggel várjuk a gyerekeket és a fiatalokat, különösen is a ½ 10-es szentmisékre június 12-től szeptemberig. A nyár folyamán „mocorgók miséje” mellett közösségeink rendszeres összejövetelei is szünetelnek az iskolakezdésig!

- Június 11-én, szombaton kerül megrendezésre városunkban a Templomok éjszakája rendezvény-sorozat, melyhez plébániánk is csatlakozott mindkét templomunkkal. A programok este 6 órakor kezdődnek. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- Ma az elsővasárnapi gyűjtést a helyi Karitász céljaira fordítjuk. A gyűjtésből támogatni kívánjuk a nyári hittantáborunk résztvevőit. Isten fizesse meg!!!

- Augusztus 8-12-ig hittantábort szervezünk Kőszegre, felső tagozatos hittanosaink számára. További információ Telekes Zoltán táborszervezőnél lehet kapni a 70/274-5412 mobilszámon.

- Június 17-én 10 órakor Dr. Pápai Lajos püspök úr diakónussá szenteli Holpár István Balázst a Győri Bazilikában. Szeretettel hív és vár mindenkit és kéri az imáinkat!

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunkat!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. május 17.
Húsvét 5. vasárnapja
Pénteken (május 24.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (május 25.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. május 17.
Evangélium
„Istenem és királyom, magasztallak téged, szent nevedet áldom örökkön-örökké.” (Zsolt 144)
Bővebben