Úrnapja

2016. május 29.

- Május 31-én, kedden lesz templomunk szentségimádási napja. 18:30-kor indulunk gyalogosan a kópházi Fekete Madonnához. Részletekről a hirdetőtáblán és honlapunkon olvashatnak.

- Pénteken, a hónap első péntekén idős, beteg Testvéreinket keresem fel. Az esti szentmise előtt 1 órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz.

- Június 4-én, szombaton lesz a tanév utolsó „Mocorgók” miséje, de egész nyár folyamán töretlen hűséggel várjuk a gyerekeket és a fiatalokat, különösen is a ½ 10-es szentmisékre június 12-től szeptemberig. A nyár folyamán tehát nem lesz szombaton „mocorgók miséje”, ahogy közösségeink rendszeres összejövetele is szünetel az iskolakezdésig!

- Június 11-én, szombaton kerül megrendezésre városunkban a Templomok éjszakája rendezvény-sorozat, melyhez plébániánk is csatlakozott mindkét templomunkkal.

- Jövő hétvégén az elsővasárnapi gyűjtést a helyi Karitász céljaira fordítjuk. A gyűjtésből támogatni kívánjuk a nyári hittantáborunk résztvevőit. Isten fizesse meg!!!

- Augusztus 8-12-ig hittantábort szervezünk Kőszegre, felső tagozatos hittanosaink számára. További információ Telekes Zoltán táborszervezőnél lehet kapni a 70/274-5412 mobilszámon.

- Június 4-én, szombaton a Schönstatt Család Közössége Családünnepet szervez a Szárhalmi erdőben található erdészháznál. Részleteket a faliújságon találnak. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak a szervezők.

- A plébánia irodája e hét hétfőn, május 30-án zárva tart. Megértésüket köszönjük!

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunkat!


Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2019. május 17.
Húsvét 5. vasárnapja
Pénteken (május 24.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (május 25.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. május 17.
Evangélium
„Istenem és királyom, magasztallak téged, szent nevedet áldom örökkön-örökké.” (Zsolt 144)
Bővebben