Pünkösdvasárnap

2016. május 13.

HIRDETÉSEK

- Holnap, Pünkösdhétfőn, a Villa sori kápolna búcsúnapján egyházközségünk családi napot szervez. Az agapéhoz a süteményeket a vasárnapi szentmisék előtt fogadjuk a verandán, hétfőn pedig a Nepomuki Szent János kápolnánál délután fél 1-től. A szabadtéri szentmise délután 3 órakor kezdődik, utána este 7 óráig verses zenés műsor vár bennünket. Mindenkit szeretettel hívunk! Részleteket a hirdetőtáblán olvashatnak.

- Május 19-én, csütörtökön az esti szentmisére és az azt követő Tanácsadó Testületi ülésre szeretettel hívjuk a tagokat a plébániára, megjelenésükre feltétlenül számítunk!

- Május 22-én, jövő vasárnap 9 órakor újra elsőáldozás lesz templomunkban. Imádsággal támogassuk gyermekeinket a felkészülésben, az Úr Jézussal való élő találkozás örömét kérjük számukra! Ezen a vasárnapon is elmarad a fél 10-es szentmise. Az elsőáldozás előtti próba, illetve a gyerekek és szüleik gyóntatása május 21-én, szombaton 9 órakor lesz.

- Augusztus 8-12-ig hittantábort szervezünk Kőszegre, felső tagozatos hittanosaink számára. További információ Telekes Zoltán táborszervezőnél lehet kapni a 70/274-5412 mobilszámon.

- Május 31-én, kedden lesz templomunk szentségimádási napja. A nap végén immár hagyományosan elzarándokolunk a kópházi Fekete Madonnához. Részletekről a jövő héten jelentkezünk.

- Ma, pünkösdkor Püspök Atya engedélyével a templomépítés folytatására adakozhatnak a kedves Hívek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) támogathatják. Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk új templomunk további szépítésének öröme! :-)

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunkat!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. május 17.
Húsvét 5. vasárnapja
Pénteken (május 24.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (május 25.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. május 17.
Evangélium
„Istenem és királyom, magasztallak téged, szent nevedet áldom örökkön-örökké.” (Zsolt 144)
Bővebben