Évközi 5. vasárnap

2016. február 5.

HIRDETÉSEK

- Ma a helyi Karitász gyűjtést tartjuk, az egyházközségünk területén élő idős és beteg emberek gyógyszer támogatására. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Holnap, hétfőn este 6 órára az elsőáldozás, fél 7-re pedig a bérmálkozás előtt álló fiataljaink szüleit várjuk a templomba! Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő, gondviselő megjelenésére feltétlenül számítunk!

- A héten hamvazószerdával megkezdődik a nagyböjt. Ez a kegyelmi idő a húsvét előtti negyven napos előkészületi, bűnbánati időszak, Jézus Krisztus feltámadásának ünnepére való felkészülés, a hitben való elmélyülés, a kiengesztelődés, az irgalmasság cselekedetének gyakorlása és a lemondás révén. A böjti fegyelemről a faliújságon olvashatnak.

- Nagyböjt péntekein 17.15-kor plébániánk közösségeinek vezetésével keresztutat járunk. Szeretettel várjuk Testvéreinket! Részletekről a hirdetőtáblán olvashatnak.

- A héten, pénteken, február 12-én lesz egész napos szentségimádásunk. A program a hirdetőtáblán olvasható, az egyes szentórákra szeretettel várjuk a jelentkezőket!

- Jegyesoktatást indítunk 2016. február 18-án este 8 órakor. Még várjuk a jelentkezőket :-)

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) támogathatják. Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk az új templom fenntartásának öröme! :-)

- A 2016. évre szentmise szándékot még lehet kérni, illetve újság előfizetéseket is rendezni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben