Évközi 4. vasárnap

2016. január 29.

HIRDETÉSEK

- Az elmúlt héten összesen 124.230 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek templomunkban. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! Jövő vasárnap pedig a helyi Karitászos gyűjtést tartjuk, az egyházközségünk területén élő idős és beteg emberek gyógyszer támogatására.

- Február 2-án, kedden Gyertyaszentelő Boldogasszony, Urunk bemutatásának ünnepe. A 17:45-ös szentmisén gyertyaszentelés is lesz, valamint imádkozunk a szerzetesi hivatásokért. Kérjük a kedves Híveket, hozzanak magukkal gyertyát! Ugyancsak ezen a napon a győri Bazilikában 9 órától Szeretetláng imaórát végeznek, utána 10 órakor engesztelés lesz szentmise keretében. Szeretettel várják a kedves híveket.

- Február 3-án, szerdán este a legszentebb áldozat végén Balázsáldás lesz, melyet nem csak Szent Balázs napján adunk, hanem a jövő vasárnapi szentmisék végén is.

- Pénteken, a hónap első péntekén idős, beteg Testvéreinket keresem fel. Az esti szentmise előtt 1 órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz.

- Február 8-án, hétfőn este 6 órára az elsőáldozás, fél 7-re pedig a bérmálkozás előtt álló fiataljaink szüleit várjuk a templomba! Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő, gondviselő megjelenésére feltétlenül számítunk!

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) támogathatják. Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk az új templom fenntartásának öröme! :-)

- A 2016. évre szentmise szándékot még lehet kérni, illetve újság előfizetéseket is rendezni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. május 17.
Húsvét 5. vasárnapja
Pénteken (május 24.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (május 25.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. május 17.
Evangélium
„Istenem és királyom, magasztallak téged, szent nevedet áldom örökkön-örökké.” (Zsolt 144)
Bővebben