Évközi 4. vasárnap

2016. január 29.

HIRDETÉSEK

- Az elmúlt héten összesen 124.230 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek templomunkban. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! Jövő vasárnap pedig a helyi Karitászos gyűjtést tartjuk, az egyházközségünk területén élő idős és beteg emberek gyógyszer támogatására.

- Február 2-án, kedden Gyertyaszentelő Boldogasszony, Urunk bemutatásának ünnepe. A 17:45-ös szentmisén gyertyaszentelés is lesz, valamint imádkozunk a szerzetesi hivatásokért. Kérjük a kedves Híveket, hozzanak magukkal gyertyát! Ugyancsak ezen a napon a győri Bazilikában 9 órától Szeretetláng imaórát végeznek, utána 10 órakor engesztelés lesz szentmise keretében. Szeretettel várják a kedves híveket.

- Február 3-án, szerdán este a legszentebb áldozat végén Balázsáldás lesz, melyet nem csak Szent Balázs napján adunk, hanem a jövő vasárnapi szentmisék végén is.

- Pénteken, a hónap első péntekén idős, beteg Testvéreinket keresem fel. Az esti szentmise előtt 1 órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz.

- Február 8-án, hétfőn este 6 órára az elsőáldozás, fél 7-re pedig a bérmálkozás előtt álló fiataljaink szüleit várjuk a templomba! Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő, gondviselő megjelenésére feltétlenül számítunk!

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) támogathatják. Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk az új templom fenntartásának öröme! :-)

- A 2016. évre szentmise szándékot még lehet kérni, illetve újság előfizetéseket is rendezni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2020. február 21.
Évközi 7. vasárnap
A héten hamvazószerdával megkezdődik a nagyböjt. Ez a kegyelmi idő a húsvét előtti negyven napos bűnbánati időszak. A böjti fegyelemről részletesebb írást a Harangszóban olvashatunk.
Bővebben
2020. február 21.
Templomunk liturgikus rendje
Hamvazószerda (február 26.) szigorú böjti nap.
Bővebben
2020. február 21.
Evangélium
„Irgalmas a mi Urunk, Istenünk: könyörületre hajlik szíve.” (Zsolt 102)
Bővebben