Évközi 4. vasárnap

2016. január 29.

HIRDETÉSEK

- Az elmúlt héten összesen 124.230 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek templomunkban. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! Jövő vasárnap pedig a helyi Karitászos gyűjtést tartjuk, az egyházközségünk területén élő idős és beteg emberek gyógyszer támogatására.

- Február 2-án, kedden Gyertyaszentelő Boldogasszony, Urunk bemutatásának ünnepe. A 17:45-ös szentmisén gyertyaszentelés is lesz, valamint imádkozunk a szerzetesi hivatásokért. Kérjük a kedves Híveket, hozzanak magukkal gyertyát! Ugyancsak ezen a napon a győri Bazilikában 9 órától Szeretetláng imaórát végeznek, utána 10 órakor engesztelés lesz szentmise keretében. Szeretettel várják a kedves híveket.

- Február 3-án, szerdán este a legszentebb áldozat végén Balázsáldás lesz, melyet nem csak Szent Balázs napján adunk, hanem a jövő vasárnapi szentmisék végén is.

- Pénteken, a hónap első péntekén idős, beteg Testvéreinket keresem fel. Az esti szentmise előtt 1 órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz.

- Február 8-án, hétfőn este 6 órára az elsőáldozás, fél 7-re pedig a bérmálkozás előtt álló fiataljaink szüleit várjuk a templomba! Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő, gondviselő megjelenésére feltétlenül számítunk!

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) támogathatják. Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk az új templom fenntartásának öröme! :-)

- A 2016. évre szentmise szándékot még lehet kérni, illetve újság előfizetéseket is rendezni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben