Évközi 33. vasárnap

2015. november 13.

HIRDETÉSEK

- Ma a templomépítés folytatására gyűjtünk minden szentmisén. A 11 órakor kezdődő ünnepi szentmisét Dr. Kránitz Mihály atya, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanszékvezető tanára mutatja be. Jövő vasárnap pedig az Országos Karitász céljaira adakozhatnak a kedves Testvérek.

- November 16-tól, holnaptól lehet a 2016-os évre szentmise intenciót kérni az irodában hivatali időben vagy az esti szentmisék után a verandán.

- A karácsonyi pásztorjátékhoz hamarosan kezdődnek szombatonként a próbák. Kérjük hittanos és ministráns gyermekeinket, hogy amennyiben kedvet éreznek a szereplésre, mielőbb jelentkezzenek a sekrestyében!

- Hálásan köszönjük mindazoknak, akik már befizették az idei egyházközségi hozzájárulásukat! Akik még nem tették meg, mielőbb szíveskedjenek rendezni, hogy a templom fenntartásának, illetve az építés folytatásának munkálatait ezzel is elő tudjuk mozdítani :-)

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben