Évközi 33. vasárnap

2015. november 13.

HIRDETÉSEK

- Ma a templomépítés folytatására gyűjtünk minden szentmisén. A 11 órakor kezdődő ünnepi szentmisét Dr. Kránitz Mihály atya, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanszékvezető tanára mutatja be. Jövő vasárnap pedig az Országos Karitász céljaira adakozhatnak a kedves Testvérek.

- November 16-tól, holnaptól lehet a 2016-os évre szentmise intenciót kérni az irodában hivatali időben vagy az esti szentmisék után a verandán.

- A karácsonyi pásztorjátékhoz hamarosan kezdődnek szombatonként a próbák. Kérjük hittanos és ministráns gyermekeinket, hogy amennyiben kedvet éreznek a szereplésre, mielőbb jelentkezzenek a sekrestyében!

- Hálásan köszönjük mindazoknak, akik már befizették az idei egyházközségi hozzájárulásukat! Akik még nem tették meg, mielőbb szíveskedjenek rendezni, hogy a templom fenntartásának, illetve az építés folytatásának munkálatait ezzel is elő tudjuk mozdítani :-)

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. március 15.
Nagyböjt 2. vasárnapja
Városunkban március 17-24-ig szentségimádás lesz templomainkban. Program a hirdetőtáblán és honlapunkon is megtekinthető. Templomunk szentségimádási napja: március 20., szerda.
Bővebben
2019. március 15.
Templomunk liturgikus rendje
Április 1-3-ig (hétfő-kedd-szerda) városi nagyböjti lelkigyakorlat lesz templom- unkban Dr. Lukácsi Zoltán székesegy- házi kanonok, teológiai tanár, Győr-szigeti plébános vezetésével.
Bővebben
2019. március 15.
Evangélium
„Az Úr az én világosságom, és ő az én üdvösségem.” (Zsolt 26)
Bővebben