Évközi 30. vasárnap

2015. október 23.

HIRDETÉSEK

- November 1-jén vasárnapon, Mindenszentek ünnepén és Dr. Hetény János plébános halálának 2. évfordulóján a reggel 8-as ünnepi szentmisét János atya üdvösségéért mutatom be. Délután 3 órakor előadást tart a „régi” Szent Margit Kápolnában Dr. Barna Gábor, a Szegedi Tudományegyetem Néprajzi és Kulturális Antropológiai Tanszék egyetemi tanára „Hetény János vallási néprajzi munkássága” címmel. Mindenkit szeretettel várunk :-)

- Ma az építkezés folytatására való gyűjtést tartjuk, az altemplom építési munkálatainak elkezdéséhez. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!

- Október 26-án, hétfőn a plébániai iroda zárva tart. Megértésüket köszönjük! Október 28-tól, szerdától a szokott rend szerint várjuk a kedves Testvéreket :-)

- November 2-án hétfőn, halottak napján 7 órakor szentmise egyházközségünk elhunyt híveiért és papjaiért.

- Jelezzük Testvéreinknek, hogy a Villa sori Nepomuki Szent János kápolnában idén már csak jövő szombaton 18 órakor lesz szentmise. Novembertől a Szent Margit templomban ünnepeljük a szentmisét ugyanebben az időpontban :-)

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével továbbá szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunk és plébániánk fenntartását!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. szeptember 13.
Évközi 24. vasárnap
A búcsú napján szeretnénk vendégül látni minden jelenlevőt, ezért szeretettel kérünk a kedves Hívektől édes és sós süteményeket.
Bővebben
2019. szeptember 13.
Templomunk liturgikus rendje
Szeptember 17-én (kedd) lesz a Villa sori Nepomuki Szt. János kápolna 120. újra felszentelésének évfordulója. Ezen a napon 18 órakor búcsúi szentmise lesz a kápolnában.
Bővebben
2019. szeptember 13.
Evangélium
„Felkelek, és útnak indulok, Atyám házába térek.” (Lk 15,18)
Bővebben