Évközi 30. vasárnap

2015. október 23.

HIRDETÉSEK

- November 1-jén vasárnapon, Mindenszentek ünnepén és Dr. Hetény János plébános halálának 2. évfordulóján a reggel 8-as ünnepi szentmisét János atya üdvösségéért mutatom be. Délután 3 órakor előadást tart a „régi” Szent Margit Kápolnában Dr. Barna Gábor, a Szegedi Tudományegyetem Néprajzi és Kulturális Antropológiai Tanszék egyetemi tanára „Hetény János vallási néprajzi munkássága” címmel. Mindenkit szeretettel várunk :-)

- Ma az építkezés folytatására való gyűjtést tartjuk, az altemplom építési munkálatainak elkezdéséhez. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!

- Október 26-án, hétfőn a plébániai iroda zárva tart. Megértésüket köszönjük! Október 28-tól, szerdától a szokott rend szerint várjuk a kedves Testvéreket :-)

- November 2-án hétfőn, halottak napján 7 órakor szentmise egyházközségünk elhunyt híveiért és papjaiért.

- Jelezzük Testvéreinknek, hogy a Villa sori Nepomuki Szent János kápolnában idén már csak jövő szombaton 18 órakor lesz szentmise. Novembertől a Szent Margit templomban ünnepeljük a szentmisét ugyanebben az időpontban :-)

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével továbbá szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunk és plébániánk fenntartását!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben