Évközi 29. vasárnap

2015. október 16.

HIRDETÉSEK

- Ma országos gyűjtés lesz a missziók javára, az építkezés folytatására való gyűjtést pedig a jövő héten tartjuk, az altemplom építési munkálataira. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!

- Már előre jelezzük Testvéreinknek, hogy a Villa sori Nepomuki Szent János kápolnában idén már csak október végéig, szombatonként 18 órakor lesznek szentmisék. Novembertől a Szent Margit templomban ünnepeljük a szentmisét ugyanebben az időpontban :-)

- Jövő pénteken, október 23-án nemzeti ünnepünkön, valamint hétfőn, 26-án a plébániai iroda zárva tart. Megértésüket köszönjük! Október 28-tól a szokott rend szerint várjuk a kedves Testvéreket :-)

- A jövő hétvégén ér véget a nyári időszámítás, október 25-én hajnali háromról kettőre kell visszaállítani az órákat. A szentmisék rendje változatlan.

- November közepétől lehet a 2016-os évre szentmise intenciót kérni az irodában hivatali időben vagy az esti szentmisék után a verandán.

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével továbbá szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunk és plébániánk fenntartását!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. május 17.
Húsvét 5. vasárnapja
Pénteken (május 24.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (május 25.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. május 17.
Evangélium
„Istenem és királyom, magasztallak téged, szent nevedet áldom örökkön-örökké.” (Zsolt 144)
Bővebben