Évközi 29. vasárnap

2015. október 16.

HIRDETÉSEK

- Ma országos gyűjtés lesz a missziók javára, az építkezés folytatására való gyűjtést pedig a jövő héten tartjuk, az altemplom építési munkálataira. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!

- Már előre jelezzük Testvéreinknek, hogy a Villa sori Nepomuki Szent János kápolnában idén már csak október végéig, szombatonként 18 órakor lesznek szentmisék. Novembertől a Szent Margit templomban ünnepeljük a szentmisét ugyanebben az időpontban :-)

- Jövő pénteken, október 23-án nemzeti ünnepünkön, valamint hétfőn, 26-án a plébániai iroda zárva tart. Megértésüket köszönjük! Október 28-tól a szokott rend szerint várjuk a kedves Testvéreket :-)

- A jövő hétvégén ér véget a nyári időszámítás, október 25-én hajnali háromról kettőre kell visszaállítani az órákat. A szentmisék rendje változatlan.

- November közepétől lehet a 2016-os évre szentmise intenciót kérni az irodában hivatali időben vagy az esti szentmisék után a verandán.

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével továbbá szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunk és plébániánk fenntartását!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben