Évközi 26. vasárnap

2015. szeptember 25.

HIRDETÉSEK

- Ma Szentírás vasárnapja van. Ezen az ünnepen különös tisztelettel vegyük kezünkbe a Bibliát, kiemelten is figyeljük és halljuk meg Isten élő, hívó szavát!

- Holnap este 6 órára az elsőáldozás, fél 7-re pedig a bérmálkozás előtt álló fiataljaink szüleit várjuk a plébániára! Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő, gondviselő megjelenésére feltétlenül számítunk!

- A héten elsőpéntek, napközben látogatom a betegeket, időseket. Az esti szentmise előtt 1 órával gyónási lehetőség, valamint imaóra a Rózsafüzér Társulat vezetésével.

- Október a Rózsafüzér hónapja. Minden esti szentmise előtt imádkozunk rózsafüzért, amelyre szeretettel várjuk a fiatalabb korosztályt is :-)

- Soproni alapítványok a Kárpátalján élő rászoruló családok részére, a Győri Egyházmegyei Karitász pedig a menekülteknek gyűjtést szervez tartós élelmiszerre, könyvekre, illetve takaróra és hálózsákokra. Adományaikat szeptember 28 és 30 között délután 16-tól 18 óráig adhatják le a hittantermünkben! Isten fizesse meg nagylelkűségüket!!!

- Még lehet jelentkezni személyesen a plébánián hivatali időben vagy szentmisék után a verandán az október 10-i gyulai buszos zarándoklatra. Az autóbusz 4.30-kor indul, a hazaérkezés pedig este 10 óra körül várható. Az utazás költsége 6.300 Ft.

- A Szent Mihály-templom búcsúja szeptember 27-én vasárnap fél 10-kor kezdődik, az ünnepi szentmisét Butsy Lajos fertőrákosi plébános és börtönlelkész mutatja be. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak!

- A Domonkos templom búcsúja október 3-án és 4-én lesz a Rózsafüzér Királynője tiszteletére.

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével továbbá szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunk és plébániánk fenntartását!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben