Évközi 22. vasárnap

2015. augusztus 28.

HIRDETÉSEK

- A héten első péntek, az esti szentmise előtt 1 órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz.

- Jövő vasárnap az elsővasárnapi gyűjtést (az állópersely bevételét) a helyi Karitász céljaira fordítjuk, a rászoruló gyerekek, családok iskolakezdési támogatásához adhatunk segítséget. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!!!

- Iskolás diákjaink számára ugyancsak jövő vasárnap lesz a Veni Sancte a fél 10-es szentmise keretében. Hívjuk együtt a Szentlelket az új tanévre!

- Még lehet jelentkezni személyesen a Szent Margit Plébánián hivatali időben vagy szentmisék után a verandán a szeptember 14-i Őrvidéki buszos zarándoklatunkra. Az autóbusz 6.00-kor indul a Hunyadi u. – Mikoviny u. kereszteződéséből. 6.15-kor a vasútállomásnál is fel lehet szállni. A hazaérkezés várható ideje este 8 óra körül. Az utazás összköltsége 3.400 Ft.

- A plébániai külön hittan szeptember 14-én, hétfőn délután kezdődik. Várjuk a szülők és gyermekeik jelentkezését a plébánián irodai órák alatt. A többi plébániai csoport is majd szeptember közepétől indul és várja nyitott szívvel új érdeklődők jelentkezését :-)

- Szeptember 21 és 25 között Medjugorje-ba szervezünk zarándoklatot. Jelentkezni mielőbb, a hét folyamán, legkésőbb szeptember 4-ig a plébánián.Részleteket a faliújságon olvashatnak!

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével továbbá szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunk és plébániánk fenntartását!

A tanévkezdés napjaira készülve nagy szeretettel foglaljuk imáinkba a diákokat, tanárokat és a szülőket egyaránt!


Vissza...

2019. szeptember 20.
Évközi 25. vasárnap
Pénteken (szeptember 27.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlé- kezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. szeptember 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (szeptember 28.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. szeptember 20.
Evangélium
„Dicsérjétek az Urat, aki a szegényt fölemeli.” (Zsolt 112)
Bővebben