Évközi 21. vasárnap

2015. augusztus 21.

HIRDETÉSEK

- Ma a 11 órás szentmisét Németh József atya, a győri Prohászka Ottokár Katolikus Iskola igazgatója mutatja be.

- Augusztus 29-én este 6 órakor búcsúi szentmise lesz a Bécsi úti Keresztelő Szent János Templomban. Plébániánk Székely Kapujától délután 5 órakor indulunk. A Villa sori Nepomuki Szent János Kápolnában az este 6 órakor kezdődő szentmisét Benkó Attila atya, a Szent Orsolya Iskola új lelkésze mutatja be.

- Az iskolás diákjaink számára szeptember 6-án, vasárnap lesz a Veni Sancte a fél 10-es szentmise keretében. Hívjuk együtt a Szentlelket az új tanévre!

- A plébániai külön hittan szeptember 14-én, hétfőn délután kezdődik. Várjuk a szülők és gyermekeik jelentkezését a plébánián irodai órák alatt. A többi plébániai csoport is majd szeptember közepétől indul és várja nyitott szívvel új érdeklődők jelentkezését :-)

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével továbbá szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunk és plébániánk fenntartását!
 
A tanévkezdés napjaira készülve nagy szeretettel foglaljuk imáinkba a diákokat, tanárokat és a szülőket egyaránt!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben