Évközi 21. vasárnap

2015. augusztus 21.

HIRDETÉSEK

- Ma a 11 órás szentmisét Németh József atya, a győri Prohászka Ottokár Katolikus Iskola igazgatója mutatja be.

- Augusztus 29-én este 6 órakor búcsúi szentmise lesz a Bécsi úti Keresztelő Szent János Templomban. Plébániánk Székely Kapujától délután 5 órakor indulunk. A Villa sori Nepomuki Szent János Kápolnában az este 6 órakor kezdődő szentmisét Benkó Attila atya, a Szent Orsolya Iskola új lelkésze mutatja be.

- Az iskolás diákjaink számára szeptember 6-án, vasárnap lesz a Veni Sancte a fél 10-es szentmise keretében. Hívjuk együtt a Szentlelket az új tanévre!

- A plébániai külön hittan szeptember 14-én, hétfőn délután kezdődik. Várjuk a szülők és gyermekeik jelentkezését a plébánián irodai órák alatt. A többi plébániai csoport is majd szeptember közepétől indul és várja nyitott szívvel új érdeklődők jelentkezését :-)

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével továbbá szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunk és plébániánk fenntartását!
 
A tanévkezdés napjaira készülve nagy szeretettel foglaljuk imáinkba a diákokat, tanárokat és a szülőket egyaránt!


Vissza...

2020. február 14.
Évközi 6. vasárnap
Jövő vasárnap a katolikus iskoláink és óvodáink támogatására tartunk országos gyűjtést.
Bővebben
2020. február 14.
Templomunk liturgikus rendje
Templomunk felszentelésének évfor- dulója, a nagyböjt 1. vasárnapja miatt, március 2-án, hétfőn, 18 órakor tartjuk az ünnepi hálaadó szentmisét. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!
Bővebben
2020. február 14.
Evangélium
„Boldogok, akik Isten útján járnak, és törvényét követik.” (Zsolt 118)
Bővebben