Évközi 11. vasárnap

2015. június 12.

HIRDETÉSEK

- Hálásan köszönjük mindazok önzetlen segítségét, akik bármi módon hozzájárultak az Úrnapi körmenet előkészítéséhez és lebonyolításához :-)

- Jövő vasárnap, június 21-én, a hónap harmadik vasárnapján a templomépítés, -szépítés további munkálataira fordítjuk adományaikat. Isten fizesse meg!

- Egész nyár folyamán szeretettel várjuk a gyerekeket és a fiatalokat, különösen is a ½ 10-es szentmisékre szeptemberig. A nyár folyamán nem lesz „mocorgók miséje”, ahogy közösségeink rendszeres összejövetele is szünetel az iskolakezdésig!

- Hittantáborunk július 12-16-ig lesz, még szerdáig lehet rá jelentkezni :-)

- Buszos zarándoklat indul június 26-án, pénteken a gyalogos zarándokokért Mariazellbe. Találkozó pénteken reggel 6 órakor a Mikoviny- és Hunyadi út kereszteződésénél. Várható hazaérkezés délután 5-6 óra között. Még 7 hely van, a részvételi díj 4.000 Ft, melyet a buszon kell befizetni. Várjuk a kedves hívek jelentkezését. A plébánia gyalogos zarándokai szeretnék magukkal vinni a hívek könyörgéseit, ima szándékait idei útjukon a Szűzanyához Mariazellbe. Az út során egy-egy zarándok a napi imái közé felveszi a plébánia híveinek imáit is, és magával hordozza azt. A templom előterében erre a célra kihelyezett papírdobozba június 22-ei indulásukig gyűjtjük az imaszándékokat.

- Már lehet intézni a második féléves újság előfizetéseket, a szentmisék után a verandán.

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével továbbá szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunk és plébániánk fenntartását!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben