Urunk mennybemenetele

2015. május 15.

- Idén a pünkösdhétfői egyházközségi családi napunkon nem lesz egész napos program. Délelőtt 10-kor és 16 órakor lesznek szentmisék. A délutáni szentmisét hálából mutatjuk be egyházközségünk híveiért, illetve mindazokért, akik bármilyen módon kivették részüket új templomunk építéséből. Az ünnepi szentmisét Finta József kanonok, csepregi esperesplébános mutatja be. Édes és sós süteményeket a kedves Hívektől hálásan fogadunk!

- „Templomépítő” vasárnapi gyűjtést jövő hétvégén, illetve pünkösdhétfőn tartjuk meg.

- Május 23-án 11 órakor, Boldog Apor Vilmos vértanú püspök ünnepén püspöki szentmise lesz Győrött a Nagyboldogasszony-székesegyházban.

- Idén is szervezünk buszos zarándoklatot június 26-án Mariazellbe kellő számú jelentkező esetén. Jelentkezni a plébánia irodai órákban lehet június 10-ig. A buszos zarándoklat költsége 4.000 Ft. A plébánia gyalogos zarándokai szeretnék magukkal vinni a hívek könyörgéseit, ima szándékait idei útjukon a Szűzanyához Mariazellbe. Az út során egy-egy zarándok a napi imái közé felveszi a plébánia híveinek imáit is, és magával hordozza azt. A templom előterében erre a célra kihelyezett papírdobozba június 22-ei indulásukig gyűjtjük az imaszándékokat.

- Szerdáig még az adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) támogathatják. Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk új templomunk további szépítésének öröme! :-)

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunk fenntartását!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. március 29.
Húsvétvasárnap
Húsvéthétfőn 18 órakor lesz szentmise templomunkban.
Bővebben
2024. március 29.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. március 29.
Olvasmány
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben