Húsvét 3. vasárnapja

2015. április 17.

- Ma van április harmadik vasárnapja, ezért különösen is imádkozzunk új templomunk élő köveiért. E hétvége gyűjtését pedig a templomunk fenntartására és további külső és belső szépítésére fordítjuk.

- Jövő vasárnap, Jó Pásztor vasárnapján papi és szerzetesi hivatásokért imádkozunk és gyűjtünk a papnevelés céljaira.

- Április 24-én pénteken, Szent György napján templomunkban nem lesz esti szentmise. Szeretettel hívnak és várnak bennünket a Szent György Templomba a 18 órás búcsúi szentmisére.

- 2015. június 22-26 között hagyományos gyalogos zarándoklatot szervezünk Máriacell-be. Részleteket a faliújságon olvashatnak!

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) támogathatják. Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk új templomunk további szépítésének öröme! :-)

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunk fenntartását!
 
A Feltámadott Krisztus örömét, békéjét és irgalmasságát kívánjuk Testvéreinknek!


Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben