Évközi 3. vasárnap

2015. január 23.

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik bármilyen módon hozzájárultak templombúcsúnk megünnepléséhez. Külön is szeretnénk köszönetet mondani a Julianeum Énekkarnak felemelő közreműködéséért!

- Jövő héten hétfőn, kedden, szerdán nem lesznek szentmisék. Csütörtöktől már a szokott miserend szerint várjuk a kedves Híveket!

- Szent Margit bál az idén február 7-én, szombaton kerül megrendezésre a Fő téri Corvinus étteremben. Belépődíj: 6.000 Ft. Báli részvételükkel az új templom padjainak mielőbbi elkészültét támogatják. Asztalt foglalni a helyszínen lehet.

- Február 9-én, hétfőn este 6 órára az elsőáldozás, fél 7-re pedig a bérmálkozás előtt álló fiataljaink szüleit várjuk a plébániára! Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő, gondviselő megjelenésére feltétlenül számítunk!

- Örömmel tudatjuk, hogy új templomunk szentelése 2015. március 1-jén 15 órakor lesz.

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat, illetve Szent Margit Alapítványunkat támogathatják. A Katolikus Egyház technikai száma: 0011, alapítványunk adószáma pedig: 19112941-1-08. A felajánlás teljesen ingyenes, semmilyen plusz költséggel nem jár! A szóban forgó 1+1% akkor sem marad az adózó birtokában, ha nem ajánlja fel senkinek, ebben az esetben ugyanis az államkasszát gyarapítja. Ha támogatnak minket, az óriási segítség nekünk :-)

- Január 30-án, pénteken lesz a VI. Katolikus Egyetemi Bál a Tercia Hubertus étteremben.

- Január 31-én, szombaton lelki nap a Bencés Templomban. Mottója: Irigység – Hálaadás. Részletes programja a hirdetőtáblán olvasható.
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2020. február 21.
Évközi 7. vasárnap
A héten hamvazószerdával megkezdődik a nagyböjt. Ez a kegyelmi idő a húsvét előtti negyven napos bűnbánati időszak. A böjti fegyelemről részletesebb írást a Harangszóban olvashatunk.
Bővebben
2020. február 21.
Templomunk liturgikus rendje
Hamvazószerda (február 26.) szigorú böjti nap.
Bővebben
2020. február 21.
Evangélium
„Irgalmas a mi Urunk, Istenünk: könyörületre hajlik szíve.” (Zsolt 102)
Bővebben