Urunk megkersztelkedése

2015. január 9.

- Holnap, január 12-től indulnak újra plébániai csoportjaink. Közösségeinkben az „új esztendőben – új szívekkel” várjuk az érdeklődőket!

- Ugyancsak holnap, hétfőn 17 órakor szeretettel hívjuk és várjuk az egyházközségi képviselő testület tagjait gyűlésre, megjelenésükre feltétlenül számítunk!

- Templomunk búcsúnapja január 18-án, jövő vasárnapon lesz. A 11 órás ünnepi szentmisét Kovács Gergő Vilmos, újmisés atya mutatja be. A legszentebb áldozatra és az azt követő agapéra is szeretettel hívjuk és várjuk Testvéreinket és a soproni plébániák képviselő-testületi tagjait. Hálás szívvel fogadunk a kedves Hívektől süteményeket a vasárnapi agapéra, melyeket 17-én és 18-án szentmisék után lehet leadni a plébánián.
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. május 17.
Húsvét 5. vasárnapja
Pénteken (május 24.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (május 25.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. május 17.
Evangélium
„Istenem és királyom, magasztallak téged, szent nevedet áldom örökkön-örökké.” (Zsolt 144)
Bővebben