Urunk megkersztelkedése

2015. január 9.

- Holnap, január 12-től indulnak újra plébániai csoportjaink. Közösségeinkben az „új esztendőben – új szívekkel” várjuk az érdeklődőket!

- Ugyancsak holnap, hétfőn 17 órakor szeretettel hívjuk és várjuk az egyházközségi képviselő testület tagjait gyűlésre, megjelenésükre feltétlenül számítunk!

- Templomunk búcsúnapja január 18-án, jövő vasárnapon lesz. A 11 órás ünnepi szentmisét Kovács Gergő Vilmos, újmisés atya mutatja be. A legszentebb áldozatra és az azt követő agapéra is szeretettel hívjuk és várjuk Testvéreinket és a soproni plébániák képviselő-testületi tagjait. Hálás szívvel fogadunk a kedves Hívektől süteményeket a vasárnapi agapéra, melyeket 17-én és 18-án szentmisék után lehet leadni a plébánián.
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. március 15.
Nagyböjt 2. vasárnapja
Városunkban március 17-24-ig szentségimádás lesz templomainkban. Program a hirdetőtáblán és honlapunkon is megtekinthető. Templomunk szentségimádási napja: március 20., szerda.
Bővebben
2019. március 15.
Templomunk liturgikus rendje
Április 1-3-ig (hétfő-kedd-szerda) városi nagyböjti lelkigyakorlat lesz templom- unkban Dr. Lukácsi Zoltán székesegy- házi kanonok, teológiai tanár, Győr-szigeti plébános vezetésével.
Bővebben
2019. március 15.
Evangélium
„Az Úr az én világosságom, és ő az én üdvösségem.” (Zsolt 26)
Bővebben