Urunk megkersztelkedése

2015. január 9.

- Holnap, január 12-től indulnak újra plébániai csoportjaink. Közösségeinkben az „új esztendőben – új szívekkel” várjuk az érdeklődőket!

- Ugyancsak holnap, hétfőn 17 órakor szeretettel hívjuk és várjuk az egyházközségi képviselő testület tagjait gyűlésre, megjelenésükre feltétlenül számítunk!

- Templomunk búcsúnapja január 18-án, jövő vasárnapon lesz. A 11 órás ünnepi szentmisét Kovács Gergő Vilmos, újmisés atya mutatja be. A legszentebb áldozatra és az azt követő agapéra is szeretettel hívjuk és várjuk Testvéreinket és a soproni plébániák képviselő-testületi tagjait. Hálás szívvel fogadunk a kedves Hívektől süteményeket a vasárnapi agapéra, melyeket 17-én és 18-án szentmisék után lehet leadni a plébánián.
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. július 19.
Évközi 16. vasárnap
Szeptember 7-én 10 órakor jubiláló házaspárok szentmiséje lesz a győri Székesegyházban. Jelentkezni és adatokat megadni a plébánia irodájában lehet hivatali időben július 29-ig.
Bővebben
2019. július 19.
Templomunk liturgikus rendje
Pénteken (július 26.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel.
Bővebben
2019. július 19.
Evangélium
„Uram, ki lakhat a te hajlékodban?”(Zsolt 14)
Bővebben