Évközi 6. vasárnap

2021. február 12.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2021. február 14.

- A héten hamvazószerdával megkezdődik a nagyböjti bűnbánati időszak, amikor Urunk, Jézus Krisztus szenvedésére és halálára emlékezünk és egyúttal feltámadásának ünnepére készülünk a hitben való elmélyülés, a kiengesztelődés, az irgalmasság cselekedetének gyakorlása és a lemondás révén. A böjti fegyelemről részletesebb írást a faliújságon és a Harangszóban olvashatunk. Hamvazószerdán, az esti szentmisében hamvazás lesz.

- Hamvazószerda szigorú böjti nap.

- Nagyböjt péntekjein 17.30-kor plébániánk közösségeinek vezetésével keresztutat járunk. A részletes beosztást a hirdetőtáblán olvashatjuk. Nagyböjt péntekjein, a szentmise előtt, 17 órától szentgyónási lehetőséget biztosítok.

- A Harmath Kiadó gondozásában megjelent Family családi és párkapcsolati magazin 600 Ft-os kedvezményes áron a sekrestyében megvásárolható.

- Az idei évben 9. osztályos tanulók jelentkezését várjuk bérmálkozásra. Feliratkozni itt, a sekrestyében, ill. hivatali időben a plébánián lehet.

- A vasárnapi szentmise után a könyvtárban lehetőség van szentmisék előjegyzésére, az újság előfizetéseket is lehet rendezni és egyházközségi hozzájárulás is befizethető.


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben