Advent 4. vasárnapja

2020. december 18.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2020. december 20.

- Köszönöm az Engesztelő imacsoportnak a negyedik adventi gyertya meggyújtását!

- Advent utolsó napjaiban (hétfőn, kedden és szerdán) a hajnali szentmisék 6 órakor kezdődnek. Hálás szívvel megköszönöm a hitvalló tanúságtételt és a közös lelki készületet mindazoknak, akik részt vettek a rorate szentmiséken!

- Szenteste (december 24.), a kijárási korlátozások bizonytalansága miatt nem lesz éjféli szentmise, hanem helyette vigília szentmisét tartunk 18 órakor.

- Karitász csoportunk december végéig folytatja az adomány gyűjtést.

- A szombati 16 órakor kezdődő „mocorgók miséje” január 9-én lesz legközelebb.

 
- A jövő évi újság előfizetést lehet rendezni a Hetény teremben. A katolikus sajtó esetleges lemondását szerdáig tudjuk vállalni.

- Megérkeztek a háziáldásra készíttetett matricák a hozzá tartozó imádságokkal együtt. A matricák megáldását január 6-án, Vízkereszt napján végezzük itt, a templomban, az esti szentmise keretében. A matricák az áldás után, 200 Ft-os áron vásárolhatók meg.

- Plébániánk irodája december 24-től január 5-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámán elérhető vagyok.

 
- A szentmise után a Hetény teremben lehetőség van jövő évi naptár vásárlására, az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. szentmiséket is lehet előjegyeztetni a jövő évre.


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben