Évközi 20. vasárnap

2020. augusztus 14.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2020. augusztus 16.
 
- Augusztusban minden vasárnap 18 órakor a templom Panoráma úti parkolójában Lőveri nyáresti dallamok címmel könnyed zenés előadás lesz. A belépés díjtalan. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!

- Augusztus 29-én (szombat), szintén a Lőveri Esték program-sorozat keretében plébániánk nyárbúcsúztató családi napot szervez a Panoráma úti templom parkolóban. Szeretettel hívom és várom plébániánk minden tagját, különösen is a gyerekeket, a ministránsokat, és a családokat. Kérek mindenkit, hogy hívja meg szeretteit, hozzátartozóit, barátait erre a kötetlen és vidám családi délutánra és estére! Sütemény felajánlásokat szívesen fogadunk aznap a plébánián. Ezen a napon nem lesz szentmise templomunkban. Szeretettel kérem a PTT tagjait, a három házas csoport tagjait és a Julianeum Énekkar tagjait, legyenek segítségünkre a családi nap lebonyolításában. A sátorépítés 11 órakor kezdődik, melyhez férfiak segítségét kérjük (gyülekezés a Hetény teremben).

- Plébániai Tanácsadó Testületünk újraszervezése kapcsán ismét arra kérem a kedves Testvéreket, hogy a kiosztott szavazólapokon szereplő nevekből 12-t szíveskedjenek „X”-el megjelölni.

- Augusztus 20-án Szent István király főünnepe lesz. A kápolnában szerdán előesti, csütörtökön pedig a templomban 8 és 11 órakor kezdődnek a szentmisék. Mindegyik szentmisében kenyér megáldást végzünk.

- Bérmálásunk időpontja: szeptember 6., vasárnap. Bérmálkozóinkat megbeszélésre hívom augusztus 28-án, pénteken este 19 órára a Hetény terembe.

- A Szent István templom búcsúja augusztus 20-án lesz. Részletek a faliújságon olvashatók.

- Plébániánk irodája csütörtökön és pénteken zárva tart.

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők, ill. befizethető az egyházközségi hozzájárulás.


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben